Kontakt os i dag ​- vi har åben til kl. 16 hver dag

Nybyggeri med fokus på service og kvalitet

Overvejer I at bygge nyt hus? Hos Real VVS Service har vi stor ekspertise med alle former for nybyggeri af huse. Service og kvalitet er to begreber, som vi altid vægter højt i vores byggearbejde.

Vi holder til i København, og kommer gerne alle steder på Sjælland.

Bredt samarbejde sikreR et klogt og bæredygtigt nybyggeri

Vi samarbejder med dygtige arkitekter og rådgivende ingeniører, så vi altid sikrer en professionel indsats ved ethvert nybyggeri. Vi har også et bredt samarbejde med andre faggrupper, således vi kan varetage hele entreprisen, når vi skal bygge nyt hus.​

Vores målsætning er nemlig, at vores nybyggeri skal leve op til alle dine forventninger og standarder, og at vi i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere leverer solide og bæredygtige løsninger i høj kvalitet – hver gang.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Hvad koster nybyggeri? Vi kommer gerne ud for at tage en drøftelse om jeres ønsker, behov og budget. Samtidig kan vi tale om priser på materialer og de mange muligheder. Vi står naturligvis til rådighed med al den inspiration og rådgivning, som I ønsker. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 27 12 90 21 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på mail rm@realvvsservice.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firmaoplysninger

Greve Bygade 36C

2670 Greve

Kastanie Allé 16, st.
2720 Vanløse

Kontaktoplysninger​

Tlf.: 27 12 90 21

E-mail: rm@realvvsservice.dk

CVR: 40366725